Akihabara

Autor Téma: Fairy Tail  (Přečteno 964 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline You Say

• Newbie
  • *
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
    • You Say's Place
Fairy Tail
« kdy: 03. Březen 2010 - 11:24:01 »

Autor: Hiro Mashima
Vydávání: Týdenní
Žánry: Akce, Komedie, Fantasy, Shounen
Scanlation: Mangastream, I Eat Soul

Popis: Lucy, sedmnáctiletá dívka, se chce dostat do vysněného cechu mágů - Fairy Tailu. Jednoho dne v městě Hargeon potká mladého chlapce, který má ze všech dopravních prostředků doslova hrůzu, Natsua, který je čirou náhodou právě členem Fairy Tailu. Natsu ovládá pradávnou magii Zabijáků draků, kterou ho naučil jeho adoptivní otec Igneel. Nutno dodat, že Igneel je drak... ovšem jednoho dne záhadně zmizel.

Nechť diskuze započne. Tato manga má velice zajímavý a fungující svět. Autor vsadil na správné karty a ve všech exceluje. Skvělé souboje, kopa srandy, krásné a vnadné ženy a zajímavý systém magie.

Offline Xellos

• Global Moderator
  • Full Member
    • Zobrazit profil
Re: Fairy Tail
« Odpověď #1 kdy: 03. Březen 2010 - 13:40:01 »
Musím říct, že si mě FT získal. Je v něm vše co mám rád a je tu i určitá podoba s One Piece. Jinak jak už jsi řekl, tak se mi na FT líbí(Koukám na anime, mangu nečtu - boužel): Zajímavé a barvité postavy, Nový svět, Příběh, Animace i Muzika. Tedy prakticky vše! Doufám, že si tuto laťku udrží a jen do toho! AI!  :D

Offline You Say

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
    • You Say's Place
« Odpověď #2 kdy: 03. Březen 2010 - 14:21:19 »
Zatím jedinou nepříjemností na anime zpracování je všetečná cenzura. Docela rád bych určil svou nejoblibenější postavu, ale nejde to. Natsu, Gray, Happy, Lucy, Erza, Gerard, Gazzile a vesměs všichni ostatní jsou tak dokonalé charaktery, že bych nemohl nikomu křivdit. Jen se mi zdá, že všechno nasvědčuje tomu, že Natsu je silnější než Gray... což se mi nelíbí, jen ať jsou pořád pěkně vyrovnaní  :).

Jinak, už se vedou diskuze zda-li bude Fairy Tail nekonečné anime, nebo ho stihne stejný osud jako např. Soul Eater. Až dojde materiál tak se to utne. Rychlé střídání OP a ED tomu celkem napovídají, ale zase proč by do anime v takovém případě strkali fillery (009 - velice lehce inspirováno speciálem, 019 - komplet filler). Uvidíme jak to bude, ale přeji Fairy Tailu dlouhé a kvalitní trvání, protože si ho jistojistě zaslouží.

BTW, dvacátá epizoda byla zpracováním speciálu.

Offline You Say

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
    • You Say's Place
« Odpověď #3 kdy: 08. Březen 2010 - 21:57:00 »
175 - Skvělé. Jsem zvědavej, jak se to s našima číčama vyvrbí... třeba Happy není tak mimo jak se dělá. A na jedenáctou stránku můžu říct jen, že Natsu je totální magor  ;D.
« Poslední změna: 08. Březen 2010 - 22:01:24 od You Say »

Offline ExequiaS

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 09. Březen 2010 - 19:43:34 »
Každej si potřebuje někdy pohrát :D :d (neměj mu to za zly :D )

Offline You Say

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
    • You Say's Place
« Odpověď #5 kdy: 15. Březen 2010 - 15:24:58 »
176:o... Fakt ovládají Happyho a Charle?! Jsem zvědavej na královnu rasy Vznešených koček!! Závěrečná stránka byla naprostej luxus, jsem na Happyho zvědavej!

Offline ExequiaS

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 29. Březen 2010 - 19:30:28 »
177 - Happyho rodina :D :D :D drsna :d (teda jestli jsem to dobre pochopil, ze je to jeho rodina :d )

Offline Jnao

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 29. Březen 2010 - 20:02:19 »
hmmm... zaujali ste ma...
pozeram anime, ale asi sa dam aj na mangu :), len by som rad vedel ci to sledujete CZ/SK alebo EN? a popripade kde... diki

Offline ExequiaS

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 30. Březen 2010 - 14:53:54 »
cesky tato manga zatim neni :d... ja jedu anglicky (nejnovejsi online na mangastream ale jinak vsechno stahuju od I Eat... kteri to maji taky dost kvalitni, online jsou jejich preklady treba na Onemanga)

Offline Jnao

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 30. Březen 2010 - 16:29:21 »
no, nevedel som sa dockat, tak som zacal citat na onemanga, ale diki :)

Offline You Say

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
    • You Say's Place
« Odpověď #10 kdy: 31. Březen 2010 - 15:30:43 »
177 - Mezi Happym a Charle to začíná jiskřit... ten kočičí tatík byl celkem fajn. Dost zajímavá kapitola. Nebyla vůbec špatná, právě naopak.
178 - To jsem zvědavej jak se z toho dostanou. Skvělá kapitola, ten Charlin blaf byl sice jasnej, ale i tak dost dobrej. Fakt se těším na příští kapitolu!!

Doporučuju Mangastream, který vydává nejnovější kapitoly. Starší doporučuju sehnat kdekoliv jinde přičemž I Eat Manga jsou celkem kvalitní a i Franky-House nená špatnou kvalitu.
« Poslední změna: 31. Březen 2010 - 15:32:29 od You Say »

Offline Jnao

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 31. Březen 2010 - 18:41:37 »
tak, konečne som došiel na 178... :D

môžem povedať, že som si to celkom obľúbil... asi jediné, čo ma veľmi neupútalo bola misia ohľadom Oracon seis, ale terajšia ma zaujala od začiatku :) som zvedavý ako sa to vivinie

177: súhlasím, Happyho tatík je formát :D najviac ma pobavila veta "Kahh!!! Never come back here again!!!" :D
178: no, ukázala sa povaha Erzy/Elzy na Edrase a Charlin blaf bol dobrý rovnako aj kresba dotyčného políčka

Offline You Say

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
    • You Say's Place
« Odpověď #12 kdy: 04. Duben 2010 - 19:58:17 »
179 - Hahá! Super! Název příští kapitoly slibuje mnohé  ;) ... Jen si říkám, kde je kurňa Gazzile?

Offline Luna

• Newbie
  • *
  • Pohlaví: Ženské
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 04. Duben 2010 - 21:57:33 »
Mně samotné se upřímně více líbila manga, a to se u mě stává jen málokdy. Nevím, čím to je, možná, že manga je více propracovanější. Každopádně se dívám i na anime, které ovšem podle myanimelist bude asi nadále pokračovat, protože teď v 25.díle bude teprve boj Gray vs Juvia, a to by se přece jenom do 26 dílů nevešlo. ;D
« Poslední změna: 04. Duben 2010 - 22:01:52 od Luna »

Offline You Say

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
    • You Say's Place
« Odpověď #14 kdy: 12. Duben 2010 - 17:20:29 »
Juvia je v pohodě a až si zastřihne vlasy tak z ní bude kočka první třídy  ;).

180 - Souboj Erzy a Erzy je dost zajímavý, na scénu se konečně z části dostal i Gazzile a Mystogan se vážně činí. A magie jak ji známe slaví návrat  ;D. Musím se přiznat, že tohle jsem nečekal, celý příběh se vyvýjí úplně jiným směrem než se zpočátku zdálo.
« Poslední změna: 12. Duben 2010 - 17:22:00 od You Say »