Akihabara.cz


Autor Téma: Chyby na Akihabaře  (Přečteno 167944 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline advojka

  • Sledovač
  • **
  • Příspěvků: 56
  • Karma: +14/-29
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #30 kdy: 27. Červenec 2014 - 11:03:50 »
Zdravím,

nevím, jestli se to dá klasifikovat jako chyba, ale v mangalistu se místo "Chci přečíst/Přečteno/..." objevují změny stavu jako v animelistu, čili "Chci vidět/Zkouknuto/..."

Ještě přikládám screen.

Offline Mila

  • Starý kořen
  • ****
  • Příspěvků: 447
  • Karma: +67/-284
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #31 kdy: 10. Srpen 2014 - 23:07:26 »
Našel jsem jeden vlezlý odkaz který nemá nic společného s AKI, zjevuje se v místě kde by žádný být neměl.

označil jsem šipkou i adresu co pod ním je.

Offline fishmancz

  • Have no fear, fish is here.
  • Admin
  • Starý kořen
  • *******
  • Příspěvků: 395
  • Karma: +120/-14
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #32 kdy: 10. Srpen 2014 - 23:10:47 »
Míla:
Stará Opera, Google Chrome i Internet Explorer u mě v pořádku. Ukazuje se to ještě někomu dalšímu?

Offline maggot4

  • Moderátor
  • Starý kořen
  • ******
  • Příspěvků: 265
  • Karma: +83/-17
  • Pohlaví: Mužské
  • ningen šikakku
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #33 kdy: 10. Srpen 2014 - 23:12:28 »
Já tam nic takovýho nemám. Ani ve zdrojovým kódu nic neni, viz:

<td>Originální název:</td>
<td id="anime_jap">Golden Time</td>
Zakladatel Sonzainai
Bývalý člen skupiny Delphi's Fansub


Offline Tsubame

  • Moderátor
  • Sledovač
  • ******
  • Příspěvků: 56
  • Karma: +8/-8
  • Pohlaví: Ženské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #34 kdy: 10. Srpen 2014 - 23:15:55 »
Míla: Projeď si počítač, jestli sis tam v poslední době nenatáhl nějaký malware. :)

Offline Ihrie-12

  • Sledovač
  • **
  • Příspěvků: 53
  • Karma: +11/-82
  • Pohlaví: Ženské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #35 kdy: 10. Srpen 2014 - 23:30:21 »
Má smysl to hledat? Případně, co smazat prohlížeč (komplet) a znovu nainstalovat?
A pokud máš systém už dlouho, zkus ho smazat a čistou instalaci. A velkou obezřetnost při instalaci prográmů.

Offline Mila

  • Starý kořen
  • ****
  • Příspěvků: 447
  • Karma: +67/-284
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #36 kdy: 11. Srpen 2014 - 01:18:04 »
Myslím že už je po problému, vyhodil jsem jedno neznámé audio rozšíření a rozšíření pro dokumenty google a odkaz zmizel.
na věci od googlu mám jednotný názor, víc než překladač a funkční prohlížeč od nich nepotřebuju takže nějaký dokumenty nebo disky jsou mi ukradený stejně jako to že se účty googlu serou do youtubka a bez nějakej těch jejich stránek nemůžu psát komentáře, který stejně nepíšu, nevím na co dělaj tolik krámu když to plno lidí nepoužívá a amerika je mi s tímhle ukradená.

Offline FlowerBoy

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
  • Karma: +0/-1
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #37 kdy: 12. Srpen 2014 - 13:45:24 »
Neviete prečo tak mám tie obrázky z hádej ? Ale pri anime to mám normálne ... Ako to opravit ??

Offline 8B3CE273

  • Sledovač
  • **
  • Příspěvků: 93
  • Karma: +6/-8
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #38 kdy: 12. Srpen 2014 - 22:19:13 »
Chyba je v odkazu na obrázek u doramy.
Správně ten odkaz má být
Citace
http://akihabara.cz/data-hadej/min/*/*
místo
Citace
http://akihabara.cz/data_wtf/min/*/*
, nejspíš se někde měnili složky a pak se nepřepsala adresa

Offline LukynNar

  • Sledovač
  • **
  • Příspěvků: 86
  • Karma: +12/-7
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #39 kdy: 09. Září 2014 - 06:32:43 »
Já mám problém s hádej. Naběhne mi bílá obrazovka a je jednou co najdu podle adres, (neuhádnuté, nápověda, poslední,...) Není to kvůli tomu včerejším upgradu?
Láska zvítězí aneb to se bjende.
Pokud potřebujete korekci vašich výtvorů, ozvěte se, jsem dobrý češtin:-D

Offline VelkyBubak

  • vše je možné, jen něco je méně pravděpodobné
  • Admin
  • Starý kořen
  • *******
  • Příspěvků: 342
  • Karma: +29/-26
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
    • Animeblok
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #40 kdy: 09. Září 2014 - 19:19:10 »
Já mám problém s hádej. Naběhne mi bílá obrazovka a je jednou co najdu podle adres, (neuhádnuté, nápověda, poslední,...) Není to kvůli tomu včerejším upgradu?
Myslím že asi ano - buď to souvisí s tím nebo s tím pádem předtím. Dneska to chvíli fungovalo a teď už zas ne, ale nezjistil jsem že by s tím někdo něco dělal (takže to asi na chvíli zprovoznil nějaký cron - možná by stálo za to zjistit kdy přesně se to rozchodí a tím i který cron). Tak nějak předpokládám že to zítra zas chvíli půjde ;)

Offline 8B3CE273

  • Sledovač
  • **
  • Příspěvků: 93
  • Karma: +6/-8
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #41 kdy: 09. Září 2014 - 19:28:24 »
pokud chceš, tak bych to moh logovat, jestli ta stránka jde, nebo ne

Offline VelkyBubak

  • vše je možné, jen něco je méně pravděpodobné
  • Admin
  • Starý kořen
  • *******
  • Příspěvků: 342
  • Karma: +29/-26
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
    • Animeblok
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #42 kdy: 09. Září 2014 - 19:32:59 »
Budu rád, jen doufám, že to nakonec k něčemu bude.
Citace
19:34 Bílá obrazovka
Crony (o nichž vím) běhají od 23:00 do 13:00, každou celou hodinu.
« Poslední změna: 09. Září 2014 - 19:39:42 od VeBu »

Offline 8B3CE273

  • Sledovač
  • **
  • Příspěvků: 93
  • Karma: +6/-8
  • Pohlaví: Mužské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #43 kdy: 09. Září 2014 - 20:29:19 »
Tak už mi to běží, každej 5 minut to pošle dotaz na hadej, jestli běží nebo ne. log je přístupný zde, nechám to běžet pár dní

EDIT: Stránka už, od 11 (nejspíš na minutu peřsně), běží
« Poslední změna: 10. Září 2014 - 11:11:12 od 8B3CE273 »

Offline ReaSolvo

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: +0/-0
  • Pohlaví: Ženské
    • Zobrazit profil
Re:Chyby na Akihabaře
« Odpověď #44 kdy: 10. Září 2014 - 23:27:46 »

Ahoj,
i když uložím nějaký status [v mé překladatelské skupině], většinou se zobrazí jen "připravuje se".  :( I když to měním a ukládám několikrát, pořád to nefunguje. Prosím o nápravu, abych mohla u doramy změnit status, pokud je např. již přeložená nb ji právě překládám  ;).

Děkuji  :)
PS: přihlášená jsem byla
« Poslední změna: 10. Září 2014 - 23:29:47 od ReaSolvo »