Predplatné japonských tv a chyba, ktorá sa dá využiťAk chcete
pozerať na Slovensku alebo Česku
japonské televízie legálne, jediná možnosť je asi
predplatiť si niektorý balík od
Japan Net TV:
https://japannettv.com/wpshop/index.php/product-comparison-table/Odporúčam
ISakuraPro - možnosť sťahovania videa a pozerať aj vo windowse... Po zaplatení vám príde mail s kódom, registrujete sa v aplikácii cez android kde uvidíte svoje ID a potom sa môžete prihlásiť cez prehliadač vo windows na adrese:
http://webtv.jptvpro.net/Ja som si chcel pozrieť (a stiahnuť) jeden divadelný záznam z prémiového kanálu a tak som si na 3 dni cez paypal predplatil za 4$ ISakuraProPlus.
A teraz sa dostávam k tej chybe, ktorá sa dá využiť... Už predtým som skúšal 3 dni aj ISakuraProMini a všimol si niečo, čo sa mi teraz potvrdilo.
Ak pozeráte na PC cez internetový prehliadač (konkrétne u mňa Firefox)
a necháte stránku bežať aj počas končenia a po skončení predplatného - stále môžete pozerať aj sťahovať. Len sa nesmiete odhlásiť, zatvoriť prehliadač, či zmeniť IP adresu... Osobne som to takto potiahol o dva dni dlhšie na notebooku a posťahoval si ešte pár relácií na neskoršie zhliadnutie.
Screeny v prílohe (hore pred ID počet zostávajúcich predplatených dní, vpravo aktuálny čas a dátum...) ...
Ešte musím upozorniť, že pripojenie nie je na 100% stabilné (je to aj v tom porovnaní balíkov) - sťahovanie je niekedy 500kB/s (ráno) a inokedy len 20kB/s (večer) a aj pri pozeraní video niekedy začne padať.
Ten druhý deň sledovania načierno sa mi napríklad síce dalo stále sťahovať, pozerať však už asi iba 1-2 minútky - potom sa video zastavilo a musel som prepnúť na iný kanál a zase späť, čím som získal ďalšie 1-2 minúty...
Ak teda ale máte prístup k nonstop bežiacemu počítaču a stačilo by vám pomalé sťahovanie programu, ktorý by ste si predtým mohli minimálne preklikať - smelo do toho...Písať o reláciách, ktoré sa oplatia pozerať by bola na novú tému či celý blog - ja k tým, čo som už odporúčal pridám "MONITORING" ( ニンゲン観察モニタリング ) bežiaci zvyčajne vo štvrtok večer (japonského času) na TBS... Niečo ako skrytá kamera s celebritami. Napríklad ste na karaoke s kamarátom a vedúci sa vás opýta, či by sa k vám mohli pripojiť ešte dvaja zákazníci. Neochotne súhlasíte a zrazu sa ku vám pridá ústredná dvojica z nového seriálu, čo práve beží v telke. A tá krásna herečka je tak kamarátska a nemá problém vám ani ponúknuť jedlo z paličiek rovno do úst... ... Niečo obdobné v reštaurácii a mnoho iných zaujímavých a vždy iných situácií...