0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
No nové anime a ktoré sa práve vysiela bude určite pozastavené, a určite nie len na jeden mesiac. Výbuch bol potrvdený a následných únik radioaktívnych plynov, ktorý je o 1000x silnejší ako zvyčajne nám príjemný pocit určite neprinesie, no niekedy som rád, že som v tejto slovenskej diere.
A většina anime pojede normálně jen akorát Studio Keen je myslím v troskách...
Jelikož se to u nás stát nemůže tak přece nebudou dělat bezpečnostní opatření jako v japonsku ne ?? přemýšlej trochua zadruhé podle toho co jsem kdy slyšel tak Temelín je co se týče techniky a bezpečnosti je na světové špičce nebo aspon v době spuštění byl(je možné že si to už špatně pamatuju )No nevim dle mého by po takové katastrofě nějakou dobu měla být zábava zrušená ne ?
... no niekedy som rád, že som v tejto slovenskej diere.
"Na Slovensku koniec sveta v roku 2012 nebude. A vieš prečo? Lebo sme 30 rokov dozadu a stále cúvame"
Vážně? A co Jaslovské Bohunice?
Rozhodli sme sa ako organizácia šíriaca a podporujúca japonskú kultúru na Slovensku a v ČR zorganizovať humanitárnu zbierku na podporu obetí zemetrasenia v Japonsku. Výťažok tejto zbierky chceme odovzdať našim partnerom na Japonskom Veĺvyslanectve.Spôsob je jednoduchý, stačí poslať príspevok minimálne 1 Euro na náš účet a do správy pre príjemcu uveďte "Zemetrasenie JP - Meno darcu".Vaše meno zobrazíme v zozname darcov aj na našej webstránke a na FB stránke pre zachovanie transparentnosti tejto akcie.Naše údaje:AnimeCrew plus o.z.Mánesovo nám.685101 BratislavaIČO: 42134561DIČ: 2022667735číslo účtu v SR: 10604975/5200Banka: OTP Banka Slovensko, Štúrova ulica, BratislavaIBAN: SK3252000000000010604975BIC/SWIFT: OTPVSKBXúčet v ČR je v štádiu riešenia. Chystáme tento týždeňLIVE zbierka bude aj na AnimeSHOW 2011, 18-20.3.2011 v Istropolise, Bratislava