Nemáme rádi když za nás někdo rozhoduje co nemůžeme/můžeme vidět.
Ano, to je pravda, ale zase i když někteří japonci tohle dělají jen pro zábavu, hodně z nich to dělá pro peníze. Díky te cenzuře se anime může vysílat v televizi téměř kdykoliv, tohle jim nějaké ty prachy hodí.
Záleží zase jaká to bude cenzura.
Blbě jsem se vyjádřil, záleží na tom co budou cenzurovat, určitě by mi vadilo kdybych se díval na anime a někdo by tam řekl něco sprostě a ono by to místo toho píplo, s tím anime bych pak asi vytřel podlahu.
Tak to doufám, že když se koupeš ve vaně tak máš zhasnuto nebo alespoň plavky.
Uhm... to zase ne... ale podívej se třeba na To Aru Majutsu no Index II, je tam spoustu záběrů ve sprše a je to R-17 anime, kdyby tam nebyla v té sprše mlha a nebo prostě nějaké zakrytí intimních částí těla, bylo by to už R-18 -> Zase by anime vydělalo méně + by anime stratilo své dobré hodnocení.
ALE ONI MI JE TAKY CENZURUJOU !!! KILL !!!
Jestlli je cenzurované eroge, není to eroge btw. A možná to nevíš ale "V spoustě eroge novelách je sex naprosto zbytečný a bere se spíš jako bonus". Př. Muv-Luv, jedna eroge scéna na konci anime, toď vše (necenzurovaná).
Od toho máme..
Kara no Kyoukai není anime pro masochisty ani pro psychopaty, když to tak řeknu. Ano, není důležíté že skočila z baráku a kolem ní byla velká skvrna krve, ale je důležité že se nebáli tohle necenzurovat. Higurashi je o samé . .
Nemám nic proti cenzuře, ale nemám taky nic pro cenzurovani naprosto všeho. Díky cenzuře vydělávájí japonci víc peněz, anime se mohou vysílat v televizi a díky ní můžeme sledovat anime ve věku méně než 18 let. Představte si svět plný eroge, hentaie, pokud se vám takový svět líbí nedívejte se na normální anime, ale jen hentai a eroge.
Nechci se tu z nikým hádat, jen vyjadřuji svůj názor, který se neměni, ano i pod 18 let se můžeme dívat i na trošku drsnější anime, ale ne že se 9 leté dítě bude dívat na hentai místo např. no teď nevím třeba Pokemon. Anime je úžasná věc a zaslouží si ho vidět téměř každý člověk, proto existuje cenzura, cenzurou i některé anime dokonce dostávají lepší kvalitu!