0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
jj, ono tohle asi dělá hodně..nebo možná klasicky japonsky falešné, ale w/e, ono to funguje taky..To s falší a přetvářkou mě samozřejmě napadlo také.Zažil jsem jí tam víc než dost, ale když to funguje...jiný kraj, jiný mrav.--------------------------------------------------------------------------------------------------------btw nezkoušel jste někdo provézt v carry-on takové ty 120ml skleničky alkoholu, co se prodávají v automatech? limit je 100ml, tak přemýšlím, jestli to mám risknout.. do checked baggage se mi to nechce dávat kvůli tomu uzávěru.. letím z kix..
taky tu mám nějaké saké z Kjóta.. (kupováno tady v Osace, ale vyrobeno v Kjótu.. Gekkeikan)ale našel jsem ještě něco s menším objemem (50ml), tak jich pár vezmu, ty budou do carry-on ok..
Já to saké kupoval v malém rodinném podniku a i když jsem nekupoval to nejdražší, tak bylo naprosto vynikající a ty "patoky" z restaurací v Tokiu se mu vůbec nemohly rovnat.To na fotce je z těch levnějších, které jsem kupoval pro běžnou (s)potřebu, ale ochutnal jsem i ty lepší.
hmm.. tak to jo.. ^^ já koupil flašku normálně v AEONu.. pak jsem vzal ještě něco silnějšího, protože se mi líbila ta sklenička..
v těch znacích aby se shinigami vyznal třetina jich je natištěná tak mizerně že nejsou vidět ani jednotlivý tahy.
Jestli to spíš není rukama fotografa Fotil jsem to jen tak narychlo
Jinak mám otázečku, máte někdo zkušenost s tímto? https://www.sakuramobile.jp/order-japan-mobile-wifi-rental/ - jako informace o tom chápu a čte se to hezky, ale jaká je skutečnost, to už právě nevím Přemýšlím, že bych to pořídil, ale je mnoho otázek
nj.. mobilní wifi, využívající taky síť docomo.. asi hlavně pro ty, co si nemůžou pořídit simku (simlock, atd..) nebo když má někdo vyšší nároky, třeba na zmiňovanou fup.. já bych si to nepořizoval, netbook mám na hotelu na wifině a když už tahám mobil, nepotřebuju mít po kapsách další krabičku, kterou bude nutné taky nabíjet, mj.. přítelkyně si to pořídila když jela do cz a pak to celou dobu leželo u mě doma.. ^^ ale jak říkám, záleží na potřebách každého..jinak jsem našel v kix ty simky, ale byla to spíš náhoda.. je to tam dost nenápadné.. v přízemí naproti pokladně kde prodávají lístky na kix <-> ukb ferry je takové zákoutí s počítačema a v jednom rohu tam stojí automat.. zabírá míň jak třetinu objemu normálního automatu.. v nabídce jsou 1 a 3 GB ve všech třech velikostech.. (za 3000 a 5000 jpy) ale tyhle simky je potřeba aktivovat přes net.. detaily zde: http://www.so-net.ne.jp/prepaid/en/index.html