Akihabara.cz


Autor Téma: PlayStation 3  (Přečteno 1799 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Hito

  • Otaku
  • ***
  • Karma: +14/-14
PlayStation 3
« kdy: 24. Září 2013 - 16:22:32 »
Ahoj, sice to není PC, ale snad to tady může být, o konzolích toho moc nevím, brácha mi dovezl Playstation 3 a zajímá mě jestli na něm lze hrát stáhnuté hry, slyšel sem že je potřeba * FLASHNOUT *, u starších verzí Firmware to šlo udělat doma, ale u novějších 3.66 ( mám ) je prý potřeba napájet čip nebo něco  takového.

Má s tím někdo nějaké zkušenosti, nebo kde by to tak mohli udělat, popř. za kolik ?
Ještě jedna otázka, je možná připojit PS k PC, a nainstalovat hru přimo z něho ?

Dik

Offline p3rsh1ng

  • sledovací systém
  • Veterán
  • *****
  • Karma: +49/-10
  • HOWGH!
Re:PlayStation 3
« Odpověď #1 kdy: 24. Září 2013 - 21:47:45 »
O tom druhom silne pochybujem keďže sa jedná o úplne iný operačný systém. Prečo myslíš že sa hry vyvíjajú separátne pre každú platformu a konvertujú?
Prosím už mi nedávajte karmu. NIJAKÚ
O o
____________________
| IMMA FIRIN' MAH LAZER!! BLAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!!!!!!
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Offline Hito

  • Otaku
  • ***
  • Karma: +14/-14
Re:PlayStation 3
« Odpověď #2 kdy: 24. Září 2013 - 21:49:17 »
Já chápu že nemůžu instalovat PC verzi na PSka, mám staženou PS3 verzi, ale nemám 32 GB Flashku ani Blue-Ray vypalovačku, proto se ptám, jestli to nejde přes nějaký software nahrát.. pomocí počítače

Offline Hito

  • Otaku
  • ***
  • Karma: +14/-14
Re:PlayStation 3
« Odpověď #3 kdy: 24. Září 2013 - 21:59:13 »
Zkoušel jsem už udělat z PS jakoby přenosné médium a můžu na něho libovolně nahrávat multimédia atd.. ale nepřišel jsem na to jak tam něco přímo nainstalovat pomocí PC

Offline Maikl

  • Nováček
  • *
  • Karma: +1/-3
Re:PlayStation 3
« Odpověď #4 kdy: 25. Září 2013 - 20:51:30 »
Záleží jakou verzi PS3 máš :) Fat/slim/Superslim, pak i na verzi desky, Jelikož máš starou verzi FW bude to spíš Fatko, max Slim.

Hry se dají zkopírovat z pc do PS3 pomocí aplikace FTP Server. ale jedině když máš v PS3 CFW (upravený firmware).
« Poslední změna: 25. Září 2013 - 20:53:01 od Maikl »

Offline Hito

  • Otaku
  • ***
  • Karma: +14/-14
Re:PlayStation 3
« Odpověď #5 kdy: 25. Září 2013 - 23:14:25 »
Mám 3.66 Firmware a verze je to Slim, ten FTP na PS3 mám stáhlý, ale problém je kapacita jen 12 GB a požadovaná hra má 17 GB ( instalace ) proto chci instalovat z PC
Firmware zvládnu upravit sám ? nebo potřebuju nějaký ten chip ? v nejhorším bych koupil Blu-Ray a nainstaloval to z toho no

Offline ptipalek02

  • Nováček
  • *
  • Karma: +3/-0
Re:PlayStation 3
« Odpověď #6 kdy: 26. Září 2013 - 07:30:16 »
Pozri si tuto stránku
http://www.serviskonzol.sk/index.php
Tam najdes informácie.

Offline Hito

  • Otaku
  • ***
  • Karma: +14/-14
Re:PlayStation 3
« Odpověď #7 kdy: 26. Září 2013 - 23:07:59 »
Dik