0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Asu no Yoichi!Death March kara Hajimaru Isekai KyousoukyokuIsekai wa Smartphone to Tomo ni.Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei MajutsuHagure Yuusha no AestheticaStrike the BloodTrinity SevenKore wa Zombie Desu ka?Seireitsukai no Blade DanceSeiken Tsukai no World Break
Děkuji ale tyto všechny jsem již viděl asi se toho už moc nenajde :-)
+++
Bylo by dobre doplnit animelist, pak clovek bude vedet, cos videl a co ti muze doporucit.
Tak prejdi na vyšší level Začni s "Manga" potom "Mangwa/Manhua" a ďalej "japonské (web)light novel a najvyšší level "čínske noveli" čo má časti aj na tisíce ktoré môžeš čítať mesiace
+ No krom již zmíněného doplnění animelistu (velmi bych se za to přimlouval, věštecké pomůcky dochází )Zkus se podívat jestli by tě nezaujalo něco na mém listu, přinejhorším ti to pomůže co nechceš Pak už jen to co máš zde již jako radu:
++
Dobrá děkuji všem vypsat tu co jsem vše viděl je na dlouho jsem na nemocencké se zády tak jsem toho za poslední pul rok viděl tuny nemluvě o tom že když mám čas tak sleduji anime už cca 15let od základky tak jsem toho vyděl tuny ale rád se kouknu na tel tvůj list ale nevím kde ho najdu :-)
Zdarec, hledám anime ve stylu Attack on titan, shiki a tokyo ghoul. Tedy hlavni hrdina se z člověka přemění na jinou bytost.Předem díky
Ahoj, poraďte mi prosím nějaké anime ve stylu fantasy/wuxia. Nedávno jsem viděl Yao Shen Ji a Douluo Dalu a teď bych rád viděl něco v podobném duchu (tedy pokud možno ne ve 3D animaci, ale normálně kreslené).
Jedine čo ma napadá s "normálnou" animáciou je "Reikenzan". Prvá séria sa mi páčila ale druhá je podľa mňa o dosť horšia.V tomto prípade ale aj v ďaľších Čínskych dielach odporúčam skôr čítať "Manhua" a "Web Novel/Chinese Novel (CN)"